menu

Flair Pocket met Suikerontharing

Foto's: Dre Cosmetics/Lifestylebooking

Flaír Pocket actie!!

Suikerontharing: alles wat je moet weten voor je het laat doen.

Toen we het voorstel kregen van Hilde Laenen, van Dre Cosmetics, onze leverencier van de Suiker, om in de Flairpocket te komen met Suikerontharing, moest ik geen seconde twijfelen. Super idee. Want ik merkte dat veel mensen te Turnhout en omstreken dit nog niet kende.

Afbeelding

Deze week is het zover! De Flair met pocket voor Suikerontharing ligt in de winkels!!

Vergeet zeker jouw Flaír niet te gaan halen. Super enthousiast ontvang ik jullie graag in mijn salon om met Suikerontharing kennis te maken.

Vanaf 17/08/21 kan je met de Flairpocket in mijn salon terecht voor een suikerontharing van je onderbenen, oksels en wenkbrauwen voor maar 25 euro in plaats van 50 euro. Boek tijdig want de afspraken lopen binnen.


Maar wat houdt zo’n suikerontharing precies in en wat moet je zeker weten voor je eraan begint?

Wat is suikerontharing? Suikerontharing is vergelijkbaar met een klassieke waxbeurt, met als grote verschil dat suikerhars of suikerpasta 100% natuurlijk en vegan is.

Het bestaat uitsluitend uit water, suiker en citroen.

Gemiddeld ga je om de vier weken terug voor een suikerontharing.


​​​​​​​De Voordelen van Suikerontharing

Afbeelding

* De pasta wordt warm gehouden, maar is niet zo warm als klassieke hars. Er is dus minder kans dat je je verbrandt.

* De ingrediënten zijn mild voor de huid, waardoor je na de behandeling minder risico loopt op irritatie en roodheid.

* Bij het ontharen met suikerpasta wordt er met de haarrichting mee onthaard, in tegenstelling tot een klassieke waxbeurt, waarbij tegen de haarrichting wordt onthaard. Dit maakt het minder pijnlijk en leidt tot minder irritatie.

* Suikerpasta heeft maar een kort ingrediëntenlijstje, dus de kans op een allergische reactie is ook kleiner. Belangrijk om te weten vóór je komt:

* Ben je gewoon om te scheren, dan stop je best 10 dagen voor je eerste suikerontharing. De haartjes moeten ongeveer een rijstkorrel lang zijn bij de eerste beurt.

* Scrub je huid niet gedurende 24 uur voor de ontharing. In tegenstelling tot klassieke hars heeft suikerpasta de dode huidcellen net nodig om zich aan vast te hechten.

* Breng de avond voor en de dag van de suikerontharing geen bodylotion, crème, olie of andere hydraterende producten meer aan. Zo hecht de suikerpasta beter vast aan de haartjes.


Zelf uittesten?

Vanaf 17 augustus zit bij Flair de pocket voor een suikerontharing van onderbenen, oksels en wenkbrauwen voor 25 euro in plaats van 50 euro. Je kan ermee terecht in mijn salon tot 17/11/21.

Opgelet! Geen bon = geen actie

Tot gauw

Liefs Elke

Verder lezen

Messenger logo
Chat