menu
Reviews
Christine D.
29/06/2022
Vandaag de eerste keer een massage gehad bij Elke, superlief en je voelt je er op slag bij thuis. De massage was zalig, lekker genieten, echt een aanrader voor iedereen. Groetjes Christine
Antwoord van de handelaar:

Wat lief Christine!

De Abhyanga - Ayurvedische lichaamsmassage is een zalige massage van kop tot teen, ik ben blij dat je er zo van genoten hebt.

Liefs Elke 🌸



Lief P.
07/06/2022
Zeer vlotte en professionele dame,weet hoe ze iemand moet laten ontspannen met heerlijke massages,altijd vriendelijk, top! Lief Paeshuyse
Antwoord van de handelaar:

Wat Lief van je ☺️

Ik ben blij dat je ervan genoten hebt.

dankjewel voor de fijne review.

Liefs Elke 🌸

Ingrid L.
20/02/2022
Graag wil ik hier ook wat schrijven. Ik ben bij Elke terecht gekomen via een korting op suikerwax ,ik wist al wel langer wat suikerwax inhield maar bij Elke ging het er vele gemoedelijker aan toe , niet van vlug vlug maar rustig vriendelijke een babbel wat lachen, ik ben fan . Ingrid L
Antwoord van de handelaar:

Ohh, dank je Ingrid voor de mooie review. Altijd leuk onze babbels tijdens de suikerwaxπŸ˜„

Liefs Elke 🌸

Annemie P.
05/02/2022
De liefste, zachtaardige, altijd luisterend oor, legt stap voor stap uit wat ze ga doen . Zelf de producten zijn een goede aanrader met top resultaat. Zoals de this is loft voor droge huid na 3 keer zie je weer je eigen huid. LakSHMI CREAM dochter zeer gevoelige huid droog en acne na een 2 weken volledig weg ze is zot van het crème enkel s' morgens aanbrengen en extra na het douche. Ik zelf doe de suikerontharing een super resultaat weg met al dat scheren en geen droge huid meer. Mijn voetje worden ook steeds met liefde en zachtheid behandeld. Helemaal zen als ik daar buiten kom. Elke je bent gewoon een topper XxxxAnnemie
Antwoord van de handelaar:

Ohh Annemie.. wat een lieve review πŸ₯°

Ik ben enorm blij dat onze biologische producten van Lakshmi je dochter helpen.. haar huid straalt terug.

Altijd leuk onze afspraakjes.. toffe babbels en goed lachen..

Je voetjes verwennen doe ik er graag bij ☺️.

Super hoe de resultaten zijn met de suikerontharing.. de volhouder wint πŸ˜‰.

Dank je πŸ™

Tot gauw

Liefs Elke 🌸

Inge C.
03/02/2022
Eerste keer voor een Lakshmi Vata-Pitta-Kapha AA gelaatsverzorging 60min. Een echte aanrader. ze nam me mee naar een wereld zonder stress en zorgen. Heerlijk om gewoon even zen te zijn en heerlijk te genieten. Meer dan alleen een gelaatsverzorging echt 100% top. heerlijke doorstromingen en gevoelens van kop tot teen. Hopelijk tot snel. Grtjs inge
Antwoord van de handelaar:

Lieve Inge,

Dank je voor je mooie woorden. Het is fijn je te mogen ontmoeten en te horen dat je ervan genoten hebt.

Tot gauw.

Liefs Elke 🌸

.
02/01/2022
Altijd fijn om gesoigneerd te worden bij Elke. Eindelijk hoef ik die wekelijkse scheerbeurten niet meer te doen omdat Elke alle haartjes verwijderd met suikerontharing. Gladde benen heel het jaar door, zalig gewoon! Maar bij Anahata langsgaan is veel meer dan allen goeie services, ook een aangename babbel, positieve vibes, enzovoort. Bij deze wil ik je ook nog eens feliciteren en het allerbeste toewensen voor 2022!
Antwoord van de handelaar:

Wat mooi en lief geschreven, dank je!

Ik kijk al uit naar onze babbels en momenten...

Het allerbeste voor jou en je familie voor het nieuwe jaar.

Liefs Elke

Nathalie S.
16/12/2021
Elke is een vriendelijke en warme dame waarbij je je meteen op je gemak voelt. Zo ontspannend, die massage πŸ₯° Ik ben al benieuwd naar de suikerontharing!! Lieve groetjes, Nathalie
Antwoord van de handelaar:

Ohh zo lief Nathalie, dank je voor de mooie review πŸ™β˜ΊοΈ.

Geen zorgen voor de Suikerontharing, zachtjes help ik je erdoorheen πŸ˜‰

Tot snel,

liefs Elke 🌸

Chris S.
19/10/2021
Als man kan ik ook zeggen dat de suikerontharing top is! Mijn beharing is al een pak minder en het duurt ook langer eer ze terug komen. Steeds professioneel maar toch op een geruststellende manier word je bij Elke behandeld. Een aanrader!
Antwoord van de handelaar:

Dank je Chris, voor je mooie review. Komt helemaal goed. ☺️

Liefs Elke 🌸

Michelle S.
11/09/2021
Klant vanaf dag 1 en alles is altijd al tip top in orde geweest! Elke is een spontane en vrolijke dame waarbij de klant op 1 staat. 100% aan te raden!
Antwoord van de handelaar:

Dank je lieverd.. het doet mij een plezier jou te zien stralen na een behandeling… πŸ™πŸ’š

Liefs Elke 🌸

Veerle M.
05/09/2021
Tijdens een suikerontharing zorgt Elke er steeds voor dat je relax de behandeling kan krijgen. Elke legt alle stappen grondig uit. Elke is een vriendelijke, eerlijke madame waar je in goede handen bent.
Antwoord van de handelaar:

Dank je voor je mooie woorden Veerle. πŸ™ Het is altijd fijn met onze babbels tijdens de Suikerontharing en we lachen goed wat af πŸ˜€. Je bent een toppertje β˜ΊοΈπŸ’š

Liefs Elke 🌸

Imke C.
14/08/2021
Ik ben zeer tevreden over de suikerontharing ! Ik wil niet meer terug naar het scheren! Elke is een zeer spontane vriendelijke dame waar de babbels ook altijd fijn zijn en ze stelt je op u gemak ! Volgende keer gaat Yentha mijn benen doen en ik weet dat ook zij dit super gaat doen! Na het komen bij yentha zet ik hier ook weer een review !
Antwoord van de handelaar:

Hallo Imke, dank je voor je mooie review πŸ™ Altijd fijn babbelen tijdens onze afspraken. Je resultaten met de suikerontharingen zijn dan ook super πŸ˜€

Veel plezier bij Yentha, zal zeker lukken.

Liefs Elke 🌸

Chris D.
12/08/2021
Ik kom al een aantal jaren voor gelnagels bij Elke, die u altijd een goed gevoel geeft bij binnenkomst. Ze is heel professioneel en vriendelijk en ik kom altijd buiten met mooie nagels, een nieuw kleurtje of een leuke creatie. Als klant altijd tevreden naar huis. Topi! Elke doe zo voort grt Chris
Antwoord van de handelaar:

Wat lief van je Chris! Dank je. Altijd leuk als je langskomt en ik geniet telkens van onze babbels.

Ik ben super dankbaar voor je vertrouwen in mij.

Liefs Elke. x

Charley L.
03/08/2021
Eerste keer laten ontharen en ik ga nooit meer terug naar scheren! Ik na de afspraak: β€œWaarom heb ik dit niet eerder gedaan?!” - Resultaat πŸ’―/πŸ’― - Vriendelijkheid πŸ’―/πŸ’― - Tijd nemen voor de klant πŸ’―/πŸ’― - Kwaliteit van product πŸ’―/πŸ’― Ineens 4 andere afspraken gemaakt! Top werk en top dame!
Antwoord van de handelaar:

Ohh wat lief Charley 🌸

Dank je voor deze mooie woorden. πŸ™. Ik ben er helemaal ondersteboven van πŸ™ƒ.

Liefs Elke 🌸

Annemie M.
17/07/2021
Heel tevreden van de pedicure en suikerontharing! Me-momentje met een toffe babbel en mooi resultaat!
Antwoord van de handelaar:

☺️ Dank je Annemie, super lief! En bedankt voor de fijne babbels. Liefs Elke 🌸

Jolyn A.
16/07/2021
Ik ben zeer tevreden met het resultaat van de suikerontharing. Bedankt voor de goede uitleg, goede verzorging en aangename sfeer!
Antwoord van de handelaar:

Dank je Jolyn, super lief van je. Altijd gezellig kletsen met je πŸ™β˜ΊοΈ Liefs Elke 🌸

Stefanie J.
26/06/2021
Elke is een hele vriendelijke dame die je onmiddellijk op je gemak stelt! Dit was de eerste kennismaking met suikerontharing voor mijn dochter. Alles werd super uitgelegd, het resultaat was top! De gelaatsbehandeling voor mezelf was ook zalig, helemaal zen nadien! Dank je wel!
Antwoord van de handelaar:

Super leuk te lezen. Dank jullie wel πŸ™.

Liefs Elke

Masja C.
25/06/2021
Ik kom al een aantal jaartjes bij Elke, want zij is erg professioneel en ik word altijd met veel warmte ontvangen! Of het nou om een behandeling gaat voor de ontspanning of voor de verzorging, het is altijd weer genieten! Bedankt Elke, u bent een topper!
Antwoord van de handelaar:

Ohh wat lief van je! ☺️ Ik ben zeer dankbaar je te kennen en je te mogen verwennen met mijn behandelingen.

Liefs Elke 🌸

ValΓ©rie v.
19/06/2021
Heerlijk genoten van de lakshmi beauty wellness vandaag. Alles tip top in orde, een aanrader voor iedereen die eens zalig wil ontspannen!
Antwoord van de handelaar:

Wat lief! Ik ben dankbaar dat je ervan genoten hebt.

liefs Elke 🌸

Evelien M.
22/05/2021
De hotstone massage heeft me volledig tot rust gebracht. Een echte aanrader. Dankje Elke voor de heerlijke massage en de goede zorgen. Top welness
Antwoord van de handelaar:

Ohh, zo lief, dank je Evelien, zeer graag gedaan πŸ™ Liefs Elke 🌸

Danique V.
08/04/2021
Heerlijk ontspannen bij Anahata! Top-adres!
Antwoord van de handelaar:

Dank je πŸ™, Liefs Elke

Beoordeling schrijven
Deel je ervaring met onze andere klanten.
Boek behandeling online
Snel en gemakkelijk online je behandeling boeken.
Bestel online
Koop online onze producten en geniet van scherpe kortingen.
Messenger logo
Chat