menu
Reviews
Michelle S.
11/09/2021
Klant vanaf dag 1 en alles is altijd al tip top in orde geweest! Elke is een spontane en vrolijke dame waarbij de klant op 1 staat. 100% aan te raden!
Antwoord van de handelaar:

Dank je lieverd.. het doet mij een plezier jou te zien stralen na een behandeling… πŸ™πŸ’š

Liefs Elke 🌸

Veerle M.
05/09/2021
Tijdens een suikerontharing zorgt Elke er steeds voor dat je relax de behandeling kan krijgen. Elke legt alle stappen grondig uit. Elke is een vriendelijke, eerlijke madame waar je in goede handen bent.
Antwoord van de handelaar:

Dank je voor je mooie woorden Veerle. πŸ™ Het is altijd fijn met onze babbels tijdens de Suikerontharing en we lachen goed wat af πŸ˜€. Je bent een toppertje β˜ΊοΈπŸ’š

Liefs Elke 🌸

Imke C.
14/08/2021
Ik ben zeer tevreden over de suikerontharing ! Ik wil niet meer terug naar het scheren! Elke is een zeer spontane vriendelijke dame waar de babbels ook altijd fijn zijn en ze stelt je op u gemak ! Volgende keer gaat Yentha mijn benen doen en ik weet dat ook zij dit super gaat doen! Na het komen bij yentha zet ik hier ook weer een review !
Antwoord van de handelaar:

Hallo Imke, dank je voor je mooie review πŸ™ Altijd fijn babbelen tijdens onze afspraken. Je resultaten met de suikerontharingen zijn dan ook super πŸ˜€

Veel plezier bij Yentha, zal zeker lukken.

Liefs Elke 🌸

Chris D.
12/08/2021
Ik kom al een aantal jaren voor gelnagels bij Elke, die u altijd een goed gevoel geeft bij binnenkomst. Ze is heel professioneel en vriendelijk en ik kom altijd buiten met mooie nagels, een nieuw kleurtje of een leuke creatie. Als klant altijd tevreden naar huis. Topi! Elke doe zo voort grt Chris
Antwoord van de handelaar:

Wat lief van je Chris! Dank je. Altijd leuk als je langskomt en ik geniet telkens van onze babbels.

Ik ben super dankbaar voor je vertrouwen in mij.

Liefs Elke. x

Charley L.
03/08/2021
Eerste keer laten ontharen en ik ga nooit meer terug naar scheren! Ik na de afspraak: β€œWaarom heb ik dit niet eerder gedaan?!” - Resultaat πŸ’―/πŸ’― - Vriendelijkheid πŸ’―/πŸ’― - Tijd nemen voor de klant πŸ’―/πŸ’― - Kwaliteit van product πŸ’―/πŸ’― Ineens 4 andere afspraken gemaakt! Top werk en top dame!
Antwoord van de handelaar:

Ohh wat lief Charley 🌸

Dank je voor deze mooie woorden. πŸ™. Ik ben er helemaal ondersteboven van πŸ™ƒ.

Liefs Elke 🌸

Annemie M.
17/07/2021
Heel tevreden van de pedicure en suikerontharing! Me-momentje met een toffe babbel en mooi resultaat!
Antwoord van de handelaar:

☺️ Dank je Annemie, super lief! En bedankt voor de fijne babbels. Liefs Elke 🌸

Jolyn A.
16/07/2021
Ik ben zeer tevreden met het resultaat van de suikerontharing. Bedankt voor de goede uitleg, goede verzorging en aangename sfeer!
Antwoord van de handelaar:

Dank je Jolyn, super lief van je. Altijd gezellig kletsen met je πŸ™β˜ΊοΈ Liefs Elke 🌸

Stefanie J.
26/06/2021
Elke is een hele vriendelijke dame die je onmiddellijk op je gemak stelt! Dit was de eerste kennismaking met suikerontharing voor mijn dochter. Alles werd super uitgelegd, het resultaat was top! De gelaatsbehandeling voor mezelf was ook zalig, helemaal zen nadien! Dank je wel!
Antwoord van de handelaar:

Super leuk te lezen. Dank jullie wel πŸ™.

Liefs Elke

Masja C.
25/06/2021
Ik kom al een aantal jaartjes bij Elke, want zij is erg professioneel en ik word altijd met veel warmte ontvangen! Of het nou om een behandeling gaat voor de ontspanning of voor de verzorging, het is altijd weer genieten! Bedankt Elke, u bent een topper!
Antwoord van de handelaar:

Ohh wat lief van je! ☺️ Ik ben zeer dankbaar je te kennen en je te mogen verwennen met mijn behandelingen.

Liefs Elke 🌸

ValΓ©rie v.
19/06/2021
Heerlijk genoten van de lakshmi beauty wellness vandaag. Alles tip top in orde, een aanrader voor iedereen die eens zalig wil ontspannen!
Antwoord van de handelaar:

Wat lief! Ik ben dankbaar dat je ervan genoten hebt.

liefs Elke 🌸

Evelien M.
22/05/2021
De hotstone massage heeft me volledig tot rust gebracht. Een echte aanrader. Dankje Elke voor de heerlijke massage en de goede zorgen. Top welness
Antwoord van de handelaar:

Ohh, zo lief, dank je Evelien, zeer graag gedaan πŸ™ Liefs Elke 🌸

Danique V.
08/04/2021
Heerlijk ontspannen bij Anahata! Top-adres!
Antwoord van de handelaar:

Dank je πŸ™, Liefs Elke

Beoordeling schrijven
Deel je ervaring met onze andere klanten.
Boek behandeling online
Snel en gemakkelijk online je behandeling boeken.
Bestel online
Koop online onze producten en geniet van scherpe kortingen.
Messenger logo
Chat