menu

WellnessOase Anahata

Holistische behandelingen, huidverbetering, lichaamsbehandelingen, suikerontharing en wellness in één.

Wij bieden aan

In mijn schoonheidssalon krijg je een kleine oase van rust, professionaliteit, sereniteit, vertrouwen, warmte en met veel liefde voor het vak, bied ik Ayurvedische behandelingen met huidverbetering, huidverbeteringsbehandelingen, IPL High Energy laser ontharingen, Cryolipolyse behandelingen, lashlifting en suikerontharingen aan zoals dat bij mij past. Gewoon, thuis, in een zachte sfeervolle, rustige ruimte te Turnhout.

Als een ontspanningspunt in jouw drukke leven.


Ik doe dat met kalmte en aandacht, luisterend naar het innerlijke en uiterlijke van jouw lichaam. Natuurlijk en eerlijk met gans mijn hart. Daarom werk ik in mijn schoonheidssalon met de natuurlijke huidverzorgingsproducten van Lakshmi die op duurzame wijze zijn geproduceerd en hun basis vinden in de Ayurvedische filosofie en aromatherapie. Om je zuiver te helpen ontspannen, je huid te laten stralen van gezondheid en je lichaam en geest weer in balans te brengen. En de producten van Hydropeptide en DS V-Line. Genetisch ontwikkelde huidverzorging met klinische resultaten verpakt in een luxueuze ervaring.


In mijn salon kan je sinds kort ook voor definitieve ontharing en cryolipolyse terecht. Met de toestellen IPL High Energy Pro en de Body Wizard Duo van MedCos Solutions. Beide toestellen zijn exclusieve cosmetische apparatuur voor schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten. Zij verzekeren u van hoogstaande kwaliteit en veiligheid. U wilt immers een optimaal resultaat met het hoogste comfort. Hun apparatuur is gebaseerd op technologische innovatie en zorgvuldige controle.


Verder kan je terecht voor huidverbeteringsbehandelingen, zoals de originele collageen draden en collageen draadmasker van DS V-Line, Dermaplaning, SQT Biomicroneedling, Microneedling, Hydradermabrasie, SkinActiv en OxyGeneo.


Langs de andere zijde ben ik een suikerontharing salon met de suikerpasta van RoyxPro, Suikerontharing is doeltreffend, tot 50% minder pijnlijk dan waxen, het is op lichaamstemperatuur, een natuurlijk product en geschikt voor ieders huidtype, zowel voor mannen als vrouwen.


Elk jaar volg ik cursussen over huidverbetering of de allernieuwste behandelingen, dit om jullie een steeds betere en professionele service aan te bieden.


Met de skinanalyzer van skinpromredics gaan we zowel de buitenkant als de binnenkant van uw huid analyseren, zodat we een haarscherp beeld krijgen van uw huidaandoeningen. En hiervoor de beste behandelingen kunnen voorstellen.


Tot snel.Veel liefs Elke

Namaste

Behandelingen

CO2 Carboxy therapie bij WellnessOase Anahata
Lees meer
Ontdek de Betovering van Lash Lifting bij WellnessOase Anahata
Lees meer
MedCos Cryolipolyse bij Wellness oase Anahata: De Ultieme Vetverwijdering Zonder Operatie
Lees meer
Messenger logo
Chat