menu

Ontdek de Betovering van Lash Lifting bij WellnessOase Anahata

Hallo, schitterende dames! Zijn jullie bekend met het fenomeen 'lash lifting'? Voor wie nog onbekend is met deze magische term: blijf zeker even hangen. En voor diegenen die al weten wat het is, we hebben enkele sappige details die je niet wilt missen. Dus ga lekker zitten, sluit je ogen even (met of zonder fabuleuze wimpers) en laat je meevoeren in de wereld van de wimperlift bij WellnessOase Anahata.

Wat is Lash Lifting? Lash lifting is een wonderlijke beautybehandeling waarbij je natuurlijke wimpers gelift worden. Het resultaat? Een open blik en wimpers die naar de hemel wijzen zonder de hulp van mascara of wimperextensions. Het is alsof Moeder Natuur zelf je een handje heeft geholpen. 

Hoe lang blijft een lash lift zitten? Een goede vraag en waarschijnlijk een van de redenen waarom je hier bent! Een lash lift bij Wellness Oase Anahata blijft gemiddeld 6 tot 8 weken zitten. Ja, je leest het goed, bijna twee maanden lang wakker worden met perfecte wimpers! 

Hoeveel kost Lash Lifting? Bij Wellness Oase Anahata vinden we dat schoonheid toegankelijk moet zijn voor iedereen. Onze prijzen zijn daarom concurrerend en bieden waar voor je geld. Neem voor de actuele prijzen even een kijkje op onze website bij ‘ boeken ‘ of neem contact met ons op. 

Kun je mascara dragen met lash lift? Absoluut! Hoewel je misschien merkt dat je het minder nodig hebt omdat je wimpers al zo prachtig uitgelicht zijn, is het geen probleem om mascara te dragen als je dat wenst. 

Wat mag niet na een Lashlift? Na de behandeling is het belangrijk om je wimpers 24 uur niet nat te maken. Dus even geen bezoek aan de sauna, zwembad of tranentrekkende films. Verder is het ook aan te raden om geen oliehoudende producten rond de ogen te gebruiken, dit kan de lift verminderen. 

Voordelen op een rijtje: 

  • Natuurlijke uitstraling. 

  • Vrijwel geen onderhoud nodig. 

  • Geen beschadiging van je eigen wimpers. 

  • Waterbestendig. 

Contra-indicaties: Hoewel lash lifting geschikt is voor bijna iedereen, zijn er enkele contra-indicaties. Bij de volgende situaties raden we een lash lift af: 

  • Allergieën voor de producten die gebruikt worden. 

  • Chronische droge ogen. 

  • Onlangs oogchirurgie ondergaan. 

  • Een actieve ooginfectie. 

Tot slot, WellnessOase Anahata is meer dan alleen een plek voor beautybehandelingen. Het is een plek waar je jezelf kunt zijn, waar je tot rust komt en waar we samen met jou werken aan de mooiste versie van jezelf. 

Nieuwsgierig geworden? Boek je lash lift ervaring bij ons en ontdek de magie zelf. Tot snel! 💕 

VRAGEN
Stel je vraag per mail of neem telefonisch contact op: 0479057407
RESERVEREN
Maak gerust zelf je afspraak in de online agenda.

Verder lezen

Messenger logo
Chat