menu

CO2 Carboxy therapie bij WellnessOase Anahata

Op zoek naar een effectieve huidverjonging? CO2 Carboxy therapie kan dé oplossing zijn! Ontdek waarom deze behandeling zo populair is en hoe het kan bijdragen aan een stralende, jeugdige huid.

Wat is CO2 Carboxy therapie? CO2 Carboxy therapie is een geavanceerde huidbehandeling, geliefd door sterren en beroemdheden wereldwijd. Door het gebruik van kooldioxide (CO2), stimuleert deze behandeling diepe hydratatie en bevordert het de natuurlijke zuurstofproductie van de huid. Het Bohr-effect speelt hier een centrale rol in: wanneer CO2 in de huid wordt geïntroduceerd, geven rode bloedcellen meer zuurstof af in het weefsel, wat leidt tot snellere celvernieuwing en stimulatie van elastine en collageen. 

Waarom kiezen voor CO2 Carboxy therapie bij WellnessOase Anahata? 

  • Verjonging: Tackle tekenen van veroudering zoals fijne lijntjes en rimpels. 

  • Huidverbetering: Vermindering van pigmentvlekken, littekens en striae. 

  • Veiligheid: Geschikt voor zowel de jonge als de ouder wordende huid, inclusief gevoelige of probleemhuid. 

  • Direct resultaat: Veel cliënten ervaren al verbeteringen na één sessie. 

Hoe werkt de behandeling? De behandeling combineert een speciale CO2-gel met een vliesmasker. Zodra de gel op de huid wordt aangebracht, wordt deze geactiveerd door het masker, wat resulteert in een diepe opname van CO2 in de huid. Dit proces trekt zuurstof aan en stimuleert de huidvernieuwing, wat leidt tot een strakkere, egalere huid. 

Behandeling in kuurvorm of losstaand
Voor optimale resultaten wordt de CO2 Carboxy therapie aanbevolen in kuurvorm. Echter, het is ook mogelijk om deze behandeling als een losstaande sessie te ondergaan, afhankelijk van de behoefte en wens van de cliënt.

Nazorg met gespecialiseerde producten
Het succes van CO2 Carboxy therapie wordt versterkt met de juiste nazorg. Ontdek onze aanbevolen nazorgproducten:

  1. EP+ Aftercare booster SOS Cover Cream: Deze verzorgingscrème is uw ideale bondgenoot na de behandeling. Het voedt en beschermt de huid, terwijl het ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen biedt. Het is speciaal geformuleerd om de beschadigde huidbarrière te versterken en te herstellen. Gebruik het als uw laatste stap voor maximale huidbescherming.

  2. EP+ Aftercare booster Masker: Een kalmerend post-procedure masker dat zowel het gezicht als de nek bedekt. Ideaal voor onmiddellijk gebruik na de procedure voor snelle kalmering en herstel. Voor de beste resultaten kan het thuis worden gebruikt in combinatie met de EP+ After care booster Gel.

Veelgestelde vragen 

  • Is de behandeling pijnlijk? Meestal voelen cliënten een licht tintelend en prikkelend gevoel, maar de behandeling is over het algemeen comfortabel. 

  • Wanneer zie ik resultaten? Hoewel velen na de eerste behandeling resultaat zien, raden we aan om een reeks behandelingen te ondergaan voor optimale resultaten.  

Verwen uzelf met de voordelen van CO2 Carboxy therapie bij WellnessOase Anahata. Boek vandaag nog uw afspraak! 

VRAGEN
Stel je vraag per mail of neem telefonisch contact op: 0479057407
RESERVEREN
Maak gerust zelf je afspraak in de online agenda.

Verder lezen

Messenger logo
Chat