menu

Maak kennis met Elke

Tekst: Coach Tineke | Foto's: Lifestylebooking

Het holistisch instituut WellnessOase Anahata gelegen in Turnhout is een gezellige oase van rust en warmte. Elke ontvangt haar klanten met veel warmte en vertrouwen, en geeft de Ayurvedische behandelingen met aandacht voor lichaam en geest. Deze zachte sfeervolle ruimte is een ontspanningspunt in het dagelijkse drukke leven. Kom tot rust dankzij Elke’s vakkundige handen en energetische aanpak tijdens een massage of huidverzorging.

Als ervaren schoonheidsspecialiste opende Elke in 2017 haar eigen schoonheidssalon WellnessOase Anahata in Turnhout. “Ik doe mijn werk met kalmte en aandacht, luisterend naar het innerlijke en uiterlijke van jouw lichaam. Daarom heb ik gekozen voor de 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten van Lakshmi. Die zijn op duurzame wijze geproduceerd en vinden hun oorsprong in de Ayurvedische filosofie en aromatherapie. Om je puur te helpen ontspannen, je huid te laten stralen, je gezondheid te ondersteunen en je lichaam en geest weer in balans te brengen.”

LAKSHMI, AYURVEDISCHE FILOSOFIE EN AROMATHERAPIE

Afbeelding

“Daarnaast doe ik ook enerzijds de natuurlijke suikerontharing met RoxyPro, wat tot de helft minder pijnlijk is dan waxen. Ontharen met suiker gebeurt op lichaamstemperatuur en is geschikt voor elk huidtype, zowel mannen als vrouwen. En anderzijds de Lash Lift Brow, dit is een behandeling waarbij de natuurlijke wimperhaartjes gekruld en gelift worden zonder daarvoor gebruik te maken van wimperextentions, krultang of mascara. Het is een erg natuurlijk resultaat.”

Na een persoonlijke zoektocht maakte Elke kennis met de Ayurvedische, energetische en holistische leefwereld. “Doordat ik zelf heel ziek ben geweest, ben ik op zoek gegaan naar manieren om er terug bovenop te geraken. Zo ben ik bij de Oosterse Ayurveda-leer en meditatie terecht gekomen, en heeft mij dat heel erg geholpen. Zodoende ben ik er mij in gaan verdiepen en volgde verschillende opleidingen. Hierdoor maakte ik ook kennis met de producten en filosofie van Lakshmi, en zo is alles eigenlijk gestart. Ik geef niet de klassieke schoonheidszorgen, maar werk nu energetisch en holistisch. Ik wil mensen vooral helpen in hun drukke levensstijl en het leven in het hier en nu.  De Ayurvedische massages geef ik met de nodige aandacht en rust voor het lichaam. Zowel innerlijk als uiterlijk terug energetisch in balans brengen. Ik ben daar zelf erg in gegroeid ten opzichte van vroeger en voel mij er erg goed bij.”

De massages geef ik met de nodige aandacht, respect en rust

“De natuurlijke producten van Lakshmi bevatten zuivere en natuurlijke producten die alleen plantaardige grondstoffen bevatten (bio-eco gecertificeerd en dierproefvrij). Lakshmi is Ayurvedisch en op basis van aromatherapie. Alle producten bevatten een hoge concentratie aan natuurlijke werkstoffen. De holistische behandelingen dragen niet alleen bij aan een zichtbare huidverbetering, maar ook aan het innerlijk welzijn, zoals vitaliteit en een heldere ontspannen uitstraling. Als je lekker in je vel zit, dan straal je dat ook uit! Alle behandelingen zijn op maat en worden afgestemd op jouw huidtype en Dosha’s (Vata, Pitta of Kapha) binnen de Ayurveda. De producten helpen om te zuiveren, ontspannen en je terug te laten stralen.” 

INTUÏTIEVE EN ENERGETISCHE MASSAGES​​​​​​​

Afbeelding

“Eerst is er steeds een kort gesprekje om kennis te maken, zodat ik kan aanvoelen wat de klant op dat moment nodig heeft. Als ik tijdens een massage voel dat er nog iets te kort is of niet juist zit, dan werk ik daar verder op. Ik laat de klant niet van mijn tafel gaan totdat ik voel dat het in orde is. Indien nodig gebruik ik de edelstenen, hotstones of bamboestokken tijdens een massage, of haal er de klankschalen bij. Een behandeling is erg persoonlijk en zal nooit twee keer hetzelfde zijn. Het is afhankelijk van wat ik op dat moment aanvoel en wat er vast zit. Als ik iemand toch niet kan helpen, ga ik hen dat ook heel eerlijk zeggen en doorverwijzen naar een collega. Maar de meeste klanten komen toch regelmatig terug en zijn heel tevreden.”

“Ik voel ook als de mensen buiten gaan, dat het terug goed zit. Ze zijn terug in balans en hun energie voelt goed. Als je lekker in je vel zit, dan straal je dat ook uit. En daar doe ik het voor, mensen helpen zich goed te voelen. Het heeft mij zoveel geholpen, dat ik het nu graag overdraag naar anderen. Of dat nu is met een huidverzorging, massage of suikerontharing. Ze gaan allemaal met een glimlach naar buiten.”

Verder lezen

Messenger logo
Chat